Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"Biz, Ana Paula"'
Autor:
Carla Cintra da Silva, Andressa, Biz, Ana Paula, Longhi, Daniel Angelo, Schmidt, Franciny Campos
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2023 340
Publikováno v:
In Chemical Engineering and Processing - Process Intensification April 2019 138:41-48
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lima, Pâmela Cristina, Biz, Ana Paula, Bertolo, Angélica Patrícia, Bagatini, Lucíola, Rigo, Elisandra, Cavalheiro, Darlene
Publikováno v:
JSFA Reports; Feb2022, Vol. 2 Issue 2, p81-87, 7p
Autor:
Biz, Ana Paula, 1991
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFPR
Universidade Federal do Paraná (UFPR)
instacron:UFPR
Universidade Federal do Paraná (UFPR)
instacron:UFPR
Orientador: Prof. Dr. Everton Fernando Zanoelo Dissertação (mestrado) - Universidade Federal do Paraná, Setor de Tecnologia, Programa de Pós-Graduação em Engenharia de Alimentos. Defesa : Curitiba, 02/08/2019 Inclui referências: p. 81-92 Resum
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::de5a689e7ebc857b07b704d5622341b8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.