Zobrazeno 1 - 10
of 3 081
pro vyhledávání: '"Bitter peptides"'
Autor:
Liu, Shanghua1 (AUTHOR) 202321140418@std.uestc.edu.cn, Shi, Tianyu1 (AUTHOR), Yu, Junwen1 (AUTHOR), Li, Rui1 (AUTHOR), Lin, Hao1 (AUTHOR) hlin@uestc.edu.cn, Deng, Kejun1 (AUTHOR) hlin@uestc.edu.cn
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Sep2024, Vol. 25 Issue 18, p9844. 23p.
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 21, Pp 344-356 (2024)
Bitter peptides derived from the hydrolysis of proteins can cause food to taste bitter and are generally deemed undesirable from the perspective of taste. However, studies have shown some bitter peptides to have bioactivities that are beneficial to h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f14c7606ee84172b50c1f4b1e72c8a4
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2024 460 Part 1
Autor:
Richter, Phil a, b, Sebald, Karin b, Fischer, Konrad c, Schnieke, Angelika c, Jlilati, Malek b, Mittermeier-Klessinger, Verena d, Somoza, Veronika b, e, f, ⁎
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 August 2024 448
Autor:
Knudsen, Lotte J. a, b, ⁎, Lokerse, Ilse c, Pedrotti, Michele c, Nielsen, Søren D.-H. a, b, Dekker, Peter d, Rauh, Valentin e, Fogliano, Vincenzo c, Larsen, Lotte B. a, b
Publikováno v:
In International Dairy Journal October 2024 157
Autor:
Kuhfeld, R.F. a, ⁎, Eshpari, H. a, Kim, B.J. b, Kuhfeld, M.R. c, Atamer, Z. a, Dallas, D.C. a, b
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2024 439
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kuhfeld, R. F.1 (AUTHOR) kuhfeldr@oregonstate.edu, Eshpari, H.1 (AUTHOR), Atamer, Z.1 (AUTHOR), Dallas, D. C.1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition. 2024, Vol. 64 Issue 27, p10105-10119. 15p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gao, Yi a, 1, Li, Xiaoqing a, 1, Xie, Youfa a, b, Huang, Xin a, Cheng, Ce a, Julian McClements, David c, Zhang, Lu d, Chen, Xing a, ⁎, Zou, Liqiang a, ⁎, Wei, Liu a, d
Publikováno v:
In Food Research International December 2022 162 Part B