Zobrazeno 1 - 10
of 147
pro vyhledávání: '"Bittencourt, Fábio"'
Autor:
Bittencourt, Fabio P., Young, André F.
Publikováno v:
In Bioresource Technology Reports June 2023 22
Autor:
Bittencourt, Fábio [UNESP]
Publikováno v:
AlephRepositório Institucional da UNESPUniversidade Estadual PaulistaUNESP.
Made available in DSpace on 2014-06-11T19:30:29Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2012-07-27Bitstream added on 2014-06-13T19:40:10Z : No. of bitstreams: 1 bittencourt_f_dr_jabo.pdf: 962210 bytes, checksum: 6c08fd1da3713118b4a7d1450b1f
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/100164
Autor:
Bittencourt, Fábio.
Orientador: Elizabeth Romagosa
Coorientador: Aldi Feiden
Banca: Eduardo de Medeiros Ferraz
Banca: Rosicleire Veríssimo Silveira
Banca: Altevir Signor
Banca: Wilson Rogério Boscolo
O objetivo do presente trabalho foi fu
Coorientador: Aldi Feiden
Banca: Eduardo de Medeiros Ferraz
Banca: Rosicleire Veríssimo Silveira
Banca: Altevir Signor
Banca: Wilson Rogério Boscolo
O objetivo do presente trabalho foi fu
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/11449/100164
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lewandowski, Vanessa, Feiden, Aldi, Signor, Altevir, Bittencourt, Fábio, Moro, Evandro Bilha, Pessini, Jhonis Ernzen, Boscolo, Wilson Rogério
Publikováno v:
In Aquaculture 20 January 2017 467:71-75
Autor:
de Assis Hattori, Jahina Fagundes, Piovesan, Márcia Regina, Alves, Denis Rogério Sanches, de Oliveira, Suzana Raquel, Gomes, Ricácio Luan Marques, Bittencourt, Fábio, Boscolo, Wilson Rogério
Publikováno v:
Aquaculture International; Feb2024, Vol. 32 Issue 1, p767-774, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bentes, Victor Vicentin1 (AUTHOR), Bittencourt, Fábio2 (AUTHOR), Neu, Dacley Hertes1 (AUTHOR), Signor, Altevir2 (AUTHOR), Eyng, Cinthia3 (AUTHOR) cinthiaeyng@hotmail.com
Publikováno v:
Aquaculture Nutrition. Oct2020, Vol. 26 Issue 5, p1584-1591. 8p.
Autor:
Cruz, Marta Caroline Silva da, Piana, Pitágoras Augusto, Bittencourt, Fábio, Signor, Altevir, Boscolo, Wilson Rogério
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 11 No. 9; e56311932143
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 9; e56311932143
Research, Society and Development; v. 11 n. 9; e56311932143
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 11 Núm. 9; e56311932143
Research, Society and Development; v. 11 n. 9; e56311932143
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
This study aimed to evaluate the inclusion of porcine mucosa hydrolysate (PMH) as a flavor stimulant in diets for juvenile tilapia. For this, 12 juvenile tilapia were used, distributed in 12 aquariums, where video recordings were performed to obtain
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::dff99dc2ae33f7f3a01492a6ef72ce71
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/32143
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/32143
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.