Zobrazeno 1 - 10
of 153
pro vyhledávání: '"Bisson, Linda"'
Publikováno v:
In Food Bioscience August 2024 60
Publikováno v:
In Food Microbiology December 2024 124
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ogawa, Minami, García-Martínez, Teresa *, Bisson, Linda, Mauricio, Juan C., Moreno, Juan, Moreno-García, Jaime *
Publikováno v:
In New BIOTECHNOLOGY 25 September 2020 58:55-60
Autor:
Aldana, Raquel E, Barbu, Sophie J, Bisson, Linda F, Brazil-Cruz, Lisceth, De La Torre, Adela, de Leon Siantz, Mary Lou, Grindstaff, Laura, Flores, Yvette G, Jamison-McClung, Denneal, Joseph, Suad, Kass, Philip H, Katehi, Linda, McDonald, Karen, Moreno, Josephine M, Paw U, Kyaw Tha, Singh, Binnie, Stanton, Maureen, Sullivan, Lisa
This open access book analyzes barriers to inclusion in academia and details ways to create a more diverse, inclusive environment. It first describes what the barriers to inclusion are and how they function within the broader society, focusing on con
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______325::96027f1ed387ce92e7778b47b868e514
https://escholarship.org/uc/item/22n483pb
https://escholarship.org/uc/item/22n483pb
Autor:
Bisson, Linda F., Grindstaff, Laura, Brazil-Cruz, Lisceth, Barbu, Sophie J.
This open access book analyzes barriers to inclusion in academia and details ways to create a more diverse, inclusive environment. It describes the implementation of UC Davis ADVANCE, a grant program funded by the National Science Foundation, to incr
Externí odkaz:
https://library.oapen.org/handle/20.500.12657/51948
Autor:
Ogawa, Minami1,2, Bisson, Linda F.2, García-Martínez, Teresa1 mi2gamam@uco.es, Mauricio, Juan C.1, Moreno-García, Jaime1 b62mogaj@uco.es
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. Jun2019, Vol. 103 Issue 12, p4723-4731. 9p.
Autor:
Bisson, Linda F., Fraenkel, Dan G.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 1983 Mar . 80(6), 1730-1734.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/13835
Publikováno v:
Food Bioscience; August 2024, Vol. 60 Issue: 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.