Zobrazeno 1 - 10
of 367
pro vyhledávání: '"Bisson, C."'
Publikováno v:
In Science et Sports June 2024 39(4):331-340
Autor:
Blanc-Bisson, C.1, Benazeth, A.-L.1, Montané, V.1, Adam, C.1, Dzeraviashka, P.1, Vincent, Y.-M.1 yves-marie.vincent@u-bordeaux.fr
Publikováno v:
BMC Primary Care. 11/29/2022, Vol. 23 Issue 1, p1-9. 9p.
Autor:
Prevost V, Delorme C, Heutte N, Leconte A, Bechet C, Licaj I, Bignon R, Bisson C, Cauchin S, Gicquère M, Grach MC, Guillaumé C, Le Garrec J, Ropartz MC, Roux N, Sep Hieng V, Le Chevalier A, Clarisse B
Publikováno v:
Journal of Pain Research, Vol Volume 12, Pp 1813-1823 (2019)
V Prevost,1 C Delorme,2,3 N Heutte,4 A Leconte,4 C Bechet,5 I Licaj,4 R Bignon,3,6 C Bisson,2,3 S Cauchin,3,7 M Gicquère,3,8 MC Grach,3,8 C Guillaumé,3,9 J Le Garrec,3,7 MC Ropartz,3,10 N Roux,3,9 V Sep Hieng,3,6 A Le Chevalier,3,10 B Clarisse41UMR
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/488e0584b626471ebc64477fe52f7d11
Autor:
Ostan, R., Béné, M.C., Spazzafumo, L., Pinto, A., Donini, L.M., Pryen, F., Charrouf, Z., Valentini, L., Lochs, H., Bourdel-Marchasson, I., Blanc-Bisson, C., Buccolini, F., Brigidi, P., Franceschi, C., d'Alessio, P.A.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition August 2016 35(4):812-818
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bisson, C.1,2 (AUTHOR) catherine.bisson@univ-lorraine.fr, Dridi, S. M.3 (AUTHOR), Machouart, M.1,4 (AUTHOR)
Publikováno v:
PLoS ONE. 12/17/2019, Vol. 14 Issue 12, p1-20. 20p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The organic polymer lignin is a component of plant cell walls, which like (hemi)-cellulose is highly abundant in nature and relatively resistant to degradation. However, extracellular enzymes released by natural microbial consortia can cleave the β-
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::228e1e88e78d089460ec34abe6c7a7cb
https://eprints.whiterose.ac.uk/177339/1/febs.16156.pdf
https://eprints.whiterose.ac.uk/177339/1/febs.16156.pdf