Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"Bisschop E"'
Publikováno v:
Journal of AOAC INTERNATIONAL. 79:697-702
An interlaboratory study of the liquid chromatographic (LC) determination of free glutamic acid in soup, meat product, and Chinese food was performed. Homogenized food samples were extracted with hot water, filtered, and diluted. Aliquot portions wer
Autor:
Schwillens PLWJ, Sterk SS, Ginkel LA van, Janssen FW, Bisschop E, Radstake DJ, Hamans MAWM, ARO, IGB Zutpen, VI Noord-Brabant en Limburg
In de periode 1990-1994 zijn gehalten aan nicarbazine gemeten in materialen als maaginhoud, afmestvoer, strooisel, vlees en lever van vleeskuikens en ander consumptiegevogelte. Uit deze onderzoeken bleek dat maaginhoud, afmestvoer en strooisel veelal
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::0c51c2c22b648a6746e39ad0007aa0f8
http://hdl.handle.net/10029/258242
http://hdl.handle.net/10029/258242
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Allein, Sophie, Majumdar, Sharmila, De Bisschop, Elke, Newitt, David C., Luypaert, Rob, Eisendrath, Henri, Allein, S, Majumdar, S, De Bisschop, E, Newitt, D C, Luypaert, R, Eisendrath, H
Publikováno v:
Journal of Magnetic Resonance Imaging; Mar1997, Vol. 7 Issue 2, p389-393, 5p
Publikováno v:
Hormone & Metabolic Research; 1998, Vol. 30 Issue 11, p649-655, 7p
Publikováno v:
Magnetic Resonance Imaging; 1996, Vol. 14 Issue: 1 p11-20, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.