Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Birot, S."'
Autor:
Birot, S., Crépet, A., Remington, B.C., Madsen, C.B., Kruizinga, A.G., Baumert, J.L., Brockhoff, P.B.
Publikováno v:
Scientific Reports, 1, 9
Peer-reviewed probabilistic methods already predict the probability of an allergic reaction resulting from an accidental exposure to food allergens, however, the methods calculate it in different ways. The available methods utilize the same three maj
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1d05312abc0823046ec66b02abf80284
http://resolver.tudelft.nl/uuid:2a99029a-2bd4-418d-a7bc-487a33d2540f
http://resolver.tudelft.nl/uuid:2a99029a-2bd4-418d-a7bc-487a33d2540f
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology, 118, 371-381
To prevent allergic reactions, food producers have to be able to make a knowledge based decision on whether to label their products with precautionary labelling. As many manufactured food products are sold in different countries across Europe, the al
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::148b688fd6ae97e5ed3bbddbbf81cac6
http://resolver.tudelft.nl/uuid:c885041b-39dc-4171-a708-e2c45281be32
http://resolver.tudelft.nl/uuid:c885041b-39dc-4171-a708-e2c45281be32
Publikováno v:
Journal of Food Composition and Analysis, 59, 111-123
Food allergic subjects need to avoid the allergenic food that triggers their allergy. However, foods can also contain unintended allergens. Food manufacturers or authorities need to perform a risk assessment to be able to decide if unintended allerge
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5e797a75f5bdab3fbebf9b057ed408cf
http://resolver.tudelft.nl/uuid:21fb9948-dd8d-4684-8c6d-31837061464b
http://resolver.tudelft.nl/uuid:21fb9948-dd8d-4684-8c6d-31837061464b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Birot S; DTU Compute, Richard Petersens Plads, DK-2800 Kgs, Lyngby, Denmark., Crépet A; ANSES, French Agency for Food, Environmental and Occupational Health Safety, 14 rue Pierre et Marie Curie, 94701, Maisons-Alfort, France., Remington BC; The Netherlands Organization for Applied Scientific Research (TNO), Zeist, The Netherlands., Madsen CB; National Food Institute, Technical University of Denmark, Lyngby, Denmark. charm@food.dtu.dk., Kruizinga AG; The Netherlands Organization for Applied Scientific Research (TNO), Zeist, The Netherlands., Baumert JL; Food Allergy Research and Resource Program, Department of Food Science & Technology, University of Nebraska, 143 Food Industry Complex, Lincoln, Nebraska, 68583-0919, United States., Brockhoff PB; DTU Compute, Richard Petersens Plads, DK-2800 Kgs, Lyngby, Denmark.
Publikováno v:
Scientific reports [Sci Rep] 2019 Dec 03; Vol. 9 (1), pp. 18206. Date of Electronic Publication: 2019 Dec 03.
Autor:
Birot S; DTU Compute, Technical University of Denmark, Denmark., Madsen CB; National Food Institute, Technical University of Denmark, Kemitorvet, DK-2800 Kgs. Lyngby, Denmark. Electronic address: charm@food.dtu.dk., Kruizinga AG; The Netherlands Organization for Applied Scientific Research (TNO), Zeist, The Netherlands. Electronic address: astrid.kruizinga@tno.nl., Crépet A; ANSES, French Agency for Food, Environmental and Occupational Health Safety, 14 rue Pierre et Marie Curie, 94701 Maisons-Alfort, France. Electronic address: Amelie.CREPET@anses.fr., Christensen T; National Food Institute, Technical University of Denmark, Kemitorvet, DK-2800 Kgs. Lyngby, Denmark., Brockhoff PB; DTU Compute, Technical University of Denmark, Denmark.
Publikováno v:
Food and chemical toxicology : an international journal published for the British Industrial Biological Research Association [Food Chem Toxicol] 2018 Aug; Vol. 118, pp. 371-381. Date of Electronic Publication: 2018 May 18.