Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Birkić, Anamaria"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bebek Markovinović, Anica, Stulić, Višnja, Putnik, Predrag, Birkić, Anamaria, Jambrović, Maja, Šaško, Dolores, Ljubičić, Josipa, Pavlić, Branimir, Herceg, Zoran, Bursać Kovačević, Danijela
Publikováno v:
Foods; Sep2023, Vol. 12 Issue 17, p3172, 16p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Birkić, Anamaria
Upotreba alginatnih mikrokapsula u posljednje vrijeme često se spominje kao jedan od načina uklanjanja boja iz otpadnih otapala, voda i materijala iz prehrambene industrije. Pored toga, alginat se može koristiti i kao sredstvo za mikroinkapsulacij
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::30ba09677502c35932d770db35fd31fe
https://repozitorij.pbf.unizg.hr/islandora/object/pbf:3959
https://repozitorij.pbf.unizg.hr/islandora/object/pbf:3959
Autor:
Birkić A; Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb, 10000 Zagreb, Croatia., Valinger D; Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb, 10000 Zagreb, Croatia., Jurinjak Tušek A; Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb, 10000 Zagreb, Croatia., Jurina T; Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb, 10000 Zagreb, Croatia., Gajdoš Kljusurić J; Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb, 10000 Zagreb, Croatia., Benković M; Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb, 10000 Zagreb, Croatia.
Publikováno v:
Gels (Basel, Switzerland) [Gels] 2021 Dec 24; Vol. 8 (1). Date of Electronic Publication: 2021 Dec 24.