Zobrazeno 1 - 10
of 4 026
pro vyhledávání: '"Bird egg"'
Autor:
Čelakovská, Jarmila1 (AUTHOR) jarmila.celakovska@seznam.cz, Bukač, J.2 (AUTHOR), Vaňková, R.3 (AUTHOR), Krejsek, J.3 (AUTHOR), Krcmova, I.3 (AUTHOR), Andrýs, C.3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food & Agricultural Immunology. Dec 2021, Vol. 32 Issue 1, p265-282. 18p.
Autor:
Onyenweaku, Eridiong O.1,2 (AUTHOR), Akah, Levi U.3 (AUTHOR), Kesa, Hema2 (AUTHOR), Alawa, David A.4 (AUTHOR), Ebai, Patricia A.5 (AUTHOR), Kalu, Ukoha U.6 (AUTHOR), Ajigo, Ikutal4 (AUTHOR), Owan, Valentine J.7,8 (AUTHOR)
Publikováno v:
Biochemistry Research International. 7/12/2022, p1-7. 7p.
Autor:
Lahti, David C., Ardia, Daniel R.
Publikováno v:
The American Naturalist, 2016 May 01. 187(5), 547-563.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26519347
Publikováno v:
Food and Agricultural Immunology, Vol 32, Iss 1, Pp 265-282 (2021)
Aim: To evaluate the occurrence of egg allergy in atopic dermatitis patients, to analyse the results of specific IgE. We show the occurrence of bird-egg syndrome and the relation between the sensitisation to some molecular components and egg allergy.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e52ba435630492fa14444d99872e86d
Autor:
Eridiong O. Onyenweaku, Levi U. Akah, Hema Kesa, David A. Alawa, Patricia A. Ebai, Ukoha U. Kalu, Ikutal Ajigo, Valentine J. Owan
Publikováno v:
Biochemistry Research International, Vol 2022 (2022)
Objective. Food proteins provide amino acids (AAs) and serve as building blocks of all vital organs, muscles, hormones, and biological fluids such as blood. Eggs are known as a good source of protein. This study compared the protein quality of bird e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5bb71b3b3c9a4a8c83b1e086095acb11
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The American Naturalist, 2012 May 01. 179(5), 633-648.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/10.1086/665031
Publikováno v:
Food and Agricultural Immunology, Vol 32, Iss 1, Pp 265-282 (2021)
Aim: To evaluate the occurrence of egg allergy in atopic dermatitis patients, to analyse the results of specific IgE. We show the occurrence of bird-egg syndrome and the relation between the sensitisation to some molecular components and egg allergy.
Autor:
Kiff, Lloyd F.
Publikováno v:
The Auk, 1979 Oct 01. 96(4), 746-755.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4085661
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.