Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Birchenko, A.A."'
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 531, p 01007 (2024)
Dough making is a very critical stage of bread baking, largely, due to complex processes taking place thereupon. Key issues, undoubtedly, include a uniform distribution of liquid components over a generally anisotropic structure of the dough. Most so
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8787bd93a664afe8dac0b6232eec52a
Алексеев Г еннадий Валентинович, доктор технических наук, профессор кафедры «Процессы и аппара ты пищевых производств», Санкт-Петербур
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2425::f86ce5ef561a3ac1d4014906860c7bee
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/45034
http://dspace.susu.ru/xmlui/handle/0001.74/45034
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.