Zobrazeno 1 - 10
of 546
pro vyhledávání: '"Birch GG"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
PLoS ONE. 8/15/2024, Vol. 19 Issue 8, p1-17. 17p.
Autor:
Granato D; Department of Food Engineering, State University of Ponta Grossa, Av. Carlos Cavalcanti, 4748, 84030-900 Ponta Grossa, Brazil. Electronic address: dgranato@uepg.br., Shahidi F; Department of Biochemistry, Memorial University of Newfoundland, St. John's, NL A1B 3X9, Canada., Wrolstad R; Oregon State University, 100 Wiegand Hall, Corvallis, OR 97331, United States., Kilmartin P; University of Auckland, Auckland Mail Centre, Auckland, New Zealand., Melton LD; School of Chemical Sciences, University of Auckland, Private Bag 92019, Auckland 1142, New Zealand., Hidalgo FJ; Instituto de la Grasa, Consejo Superior de Investigaciones Científicas, Carretera de Utrera km 1, Campus Universitario - Edificio 46, 41013 Seville, Spain., Miyashita K; Faculty of Fisheries Sciences, Hokkaido University, Hakodate 041-8611, Japan., Camp JV; Laboratory of Food Chemistry and Human Nutrition (nutriFOODchem), Department of Food Safety and Food Quality, Faculty of Bioscience Engineering, Ghent University, Coupure Links 653, B-9000 Ghent, Belgium., Alasalvar C; TÜBİTAK Marmara Research Centre, Food Institute, Gebze-Kocaeli, Turkey., Ismail AB; Center for Quality Assurance (CQA), Universiti Putra Malaysia, Malaysia., Elmore S; Food and Nutritional Sciences, University of Reading, PO Box 217 Whiteknights, RG6 6AH Reading, United Kingdom., Birch GG; Food and Nutritional Sciences, University of Reading, PO Box 217 Whiteknights, RG6 6AH Reading, United Kingdom., Charalampopoulos D; Food and Nutritional Sciences, University of Reading, PO Box 217 Whiteknights, RG6 6AH Reading, United Kingdom., Astley SB; EuroFIR AISBL, Brussels, Belgium., Pegg R; University of Georgia, Athens, GA United States., Zhou P; Jiangnan University, Wuxi, China., Finglas P; Quadram Institute Bioscience, NR4 7UA Norwich, United Kingdom.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2018 Oct 30; Vol. 264, pp. 471-475. Date of Electronic Publication: 2018 Apr 11.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.