Zobrazeno 1 - 10
of 113
pro vyhledávání: '"Bircan, C."'
Publikováno v:
Kafkas Universitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, Vol 19, Iss 2, Pp 233-237 (2013)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6818756f199a48c8bf4845591a4f86ad
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Superlattices and Microstructures 2005 37(5):353-363
Autor:
Bircan, C., Saka, O.
This chapter studies the presence of political cycles in Turkey’s recent economic history. It first discusses the incentives and the ability of the central government to engage in opportunistic behavior to boost economic activity around local elect
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::dc10079c68314f329429451b25919f78
https://doi.org/10.1093/oso/9780198799870.003.0011
https://doi.org/10.1093/oso/9780198799870.003.0011
PubMed: 30040438
2-s2.0-85076297779
Sour (tart) cherry is an industrial fruit where a considerable amount of by-products remain after processing. Sour cherry by-products consist of pomace (skin and flesh) and seeds (pit, stone) which remain
2-s2.0-85076297779
Sour (tart) cherry is an industrial fruit where a considerable amount of by-products remain after processing. Sour cherry by-products consist of pomace (skin and flesh) and seeds (pit, stone) which remain
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9436::584aea5c36ad1e04fe8313e15292c215
https://hdl.handle.net/11454/70784
https://hdl.handle.net/11454/70784
Autor:
Bircan, C.1, Koç, M.1 mehmetkoc@adu.edu.tr
Publikováno v:
Journal of Agricultural Science & Technology. 2012, Vol. 14 Issue 6, p1265-1274. 10p.
Autor:
Bircan, C.1 (AUTHOR) cavitbircan@yahoo.com, Barringer, S.A.2 (AUTHOR), Ulken, U.3 (AUTHOR), Pehlivan, R.3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Nov2008, Vol. 25 Issue 11, p1400-1408. 9p. 4 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
In this research, some biochemical changes in royal jelly that harvesting after 24, 48 and 72 hours had been purposed and effects of change on basic sugars (fructose, glucose and sucrose), 10-HDA, humidity and some trace element in quality of royal j
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9436::847e80e1da7f0bc8e7db8ea0a022c498
https://hdl.handle.net/11454/26507
https://hdl.handle.net/11454/26507