Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Bir J"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Blue Economy more precisely "ocean-based economies" is now being considered as anauspicious sector in Bangladesh which refers to the proper utilizationsof oceanic resources for sustainable economic growth of a region or country. The current review pa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::70bb98a8ded60495464266a629c76c3a
The current study has been conducted to evaluate the growth performance of shrimp (Penaeus monodon) by applying eco-friendly culture mechanism like prebiotics and probiotics. The experiment was carried out for 95 days in different shrimp farms at coa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1e7786d36dc25dec9fb9ef75bfffb43e
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 15, Iss , Pp 100964- (2024)
Intercropping stands as a crucial strategy in promoting sustainable crop intensification while optimizing the use of natural resources. Rice intercropping, predominantly prevalent in upland and deepwater ecosystems characterized by less favorable con
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6ce78ac368d445498c93764ec9d3f1ce
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Akter, M., Auguste, M., Bir, J., Blanco, E., Briaudeau, T., Dapueto, G., Cerio, D. D., Coccoli, C., Creemers, M., Espino, M., Gain, D., Gil-Uriarte, E., Grimaldi, C., Khalil, S. M. I., Lopez, A., Rementeria, A., Roch, M., Rodriguez, A., Roman, O., Ruoyu, H., Abdou, M., Crespi, M. C., Botia, M. C., Fighera, M., Gil-Diaz, T. B., Kowal, J. L., Luxenburger, F., Mirasole, C., Pankratova, N., Penezic, A., Zieger, S., Tercier-Waeber, M. -L., Nardin, C.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3710::0075e0bbfa378bb153011c8bf329f559
https://hdl.handle.net/11567/1031692
https://hdl.handle.net/11567/1031692
Autor:
Kanij Fatema Tuz Zohora, Bir Jahangir Shirazy, Md. Asaduzzaman, Nadia Akter, Saikat Hossain Bhuiyan, A. K. M. Ariful Hoque, A. A. M. Mohammad Mustakim, Md. Maniruzzaman, A. B. M. Zahidul Hoque, Abul Kalam Azad
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 10, Iss sp2, Pp 2951-2960 (2022)
Cumilla Sadar Dakshin region is highly diverse in respect to land types, topography, agro-ecology, land-use pattern, cropping systems and crop variability & variety. Agricultural development of the region largely depends on the reliable and comprehen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc33e95400e44687b318b284f3aaebd7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.