Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Biowaste utilization"'
Autor:
Hadia Hemmami, Soumeia Zeghoud, Ilham Ben Amor, Ali Alnazza Alhamad, Ali Tliba, Ali Alsalme, David Cornu, Mikhael Bechelany, Ahmed Barhoum
Publikováno v:
Frontiers in Environmental Science, Vol 12 (2024)
BackgroundChicken eggshells, a common poultry byproduct, are rich in calcium and provide a sustainable source for producing calcium oxide nanoparticles (CaO NPs). Their use in eco-friendly synthesis aligns with the growing emphasis on sustainable mat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c1086d7040c04144821d2e430d91db07
Publikováno v:
Energies, Vol 17, Iss 18, p 4750 (2024)
Driven by environmental and economic considerations, this study explores the viability of utilizing coconut juice residues (CJRs), a byproduct from coconut milk production, as a carbon source for bacterial cellulose (BC) synthesis in the form of a ve
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5809008bf23a4388a27355fa677e9618
Autor:
Xiaofei Ge, Tao Zhang
Publikováno v:
Materials Science for Energy Technologies, Vol 6, Iss , Pp 145-157 (2023)
Carbon neutrality innovation technologies are a leading research topic in sustainable development. Among these, anaerobic digestion is considered as a better choice for biowaste utilization. However, large amounts of produced biogas slurry hamper the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b9730ad351ce4d06b51b6eb25bfcb81d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Muhammad Asif, Dildar Ahmed, Naveed Ahmad, Muhammad Tariq Qamar, Nabil K. Alruwaili, Syed Nasir Abbas Bukhari
Publikováno v:
Polymers; Volume 14; Issue 9; Pages: 1867
Microcrystalline cellulose (MCC) is a versatile polymer commonly employed in food, chemical, and biomedical formulations. Lagenaria siceraria (bottle gourd) fruit is consumed in many parts of the world, and its pedicle is discarded as waste. In the q
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.