Zobrazeno 1 - 10
of 437
pro vyhledávání: '"Biophenols"'
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 6, Pp 136-144 (2024)
橄榄油中的生物酚是具有广泛生物活性的极其复杂的极性酚类物质,不仅化学结构异质、性质多不稳定、异构化程度高,而且橄榄多酚等歧义概念的长期共存,使得生物酚始终没有理想的测
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/43444a86c277412593331b65053fb561
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paraskevi Kouka, Fotios Tekos, Zoi Papoutsaki, Panagiotis Stathopoulos, Maria Halabalaki, Maria Tsantarliotou, Ioannis Zervos, Charitini Nepka, Jyrki Liesivuori, Valerii N. Rakitskii, Aristidis Tsatsakis, Aristidis S. Veskoukis, Demetrios Kouretas
Publikováno v:
Toxicology Reports, Vol 7, Iss , Pp 421-432 (2020)
Olive oil (OO) possesses a predominant role in the diet of Mediterranean countries. According to a health claim approved by the European Food Safety Authority, OO protects against oxidative stress‑induced lipid peroxidation in human blood, when it
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0129619237bf4230afff571cabba43af
Autor:
Ramsingh Kurrey, Anushree Saha, Shubhra Sinha, Yogeshwari Sahu, Madhuri Khute, Bhuneshwari Sahu, Manas Kanti Deb
Publikováno v:
Results in Chemistry, Vol 4, Iss , Pp 100456- (2022)
Biophenols (BPs) are one of the natural phytochemical products, found majorly in fruits, cereals, vegetables and beverages. BPs has gotten a lot of press in recent years due to their abundance in nature as well as biological activities. Furthermore,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/81368f9239554a8c913b21b0db908782
Autor:
Maria Kourti, Maria V. Alvanou, Zoi Skaperda, Fotis Tekos, Georgios Papaefstathiou, Panagiotis Stathopoulos, Demetrios Kouretas
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 12, Iss 2, p 333 (2023)
Table olives are a major component of the Mediterranean diet and are associated with many beneficial biological activities, which are mainly related to their phenolic compounds. Olive fruit debittering process defines the quantitative and qualitative
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49cd7c35a71f4596b4270084a591692d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mariangela Vallone, Giuseppe Aiello, Filippa Bono, Claudio De Pasquale, Giovanni Presti, Pietro Catania
Publikováno v:
Sensors, Vol 22, Iss 6, p 2289 (2022)
Agriculture 4.0 is gaining more attention, and all companies are thinking about innovating machines to increase income and improve the quality of the final products. In the agro-food sector, there is space for innovation, as it is far behind the indu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc298c8daeb442fcb9e6bdc7a793dd47
Autor:
Daniela Giacomazza, Daniela D’Andrea, Alessia Provenzano, Pasquale Picone, Fiorenza Provenzano, Valeria Guarrasi, Marco Raimondo, Pier Luigi San Biagio, Rosa Passantino, Maria Rosalia Mangione, Marta Di Carlo, Maria Assunta Costa
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 16, Iss 1, Pp 658-666 (2018)
Oxidative stress and mitochondrial dysfunction play an important role in the onset of neurodegenerative diseases; thus, the antioxidant use could be a promising preventive or therapeutic intervention. The food and agricultural industries generate hug
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e0c9ee7667a446bb89620a95a18415f