Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"Biophenol"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 18, Iss , Pp 926-940 (2015)
An emerging body of evidence indicates that oleuropein, a biophenol usually found in olive leaves, extra-virgin olive oil and in some species of the Oleaceae family has potent biological and pharmacological properties. Its main pharmacological activi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9c337e8fac424c8e829b38dfbe8959a5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alhazmi, Banan O.
The aim of this research is to fabricate thin-film composite (TFC) membranes using a synthetic derivative of plant-based phenols, as a non-toxic building block for interfacial polymerization. Classical interfacially polymerized composite membranes ar
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10754/664380
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science and Nutrition. 58:2829-2841
Olive mill wastewater (OMW) is a pollutant by-product from the virgin olive oil production. Its high content in phenolic compounds makes them play an important role for their use in foods, for their high antioxidant significance. The present paper gi
Autor:
Carmine Summo, Francesco Caponio, Vito Michele Paradiso, Marianna Ranieri, Roccangelo Silletti, Antonio Trani, Grazia Tamma, Antonella Pasqualone, Graziana Difonzo, Annamaria Russo
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 31, Iss, Pp 63-70 (2017)
Olive leaves and their extracts are associated with food preservation and health, and are used in folk medicine to treat several diseases, mainly because of their polyphenols. In this investigation polyphenols were extracted from olive leaves using g
Publikováno v:
Chemical data collections 7-8 (2017): 102–106. doi:10.1016/j.cdc.2017.02.003
info:cnr-pdr/source/autori:Delisi, Riccardo; Pagliaro, Mario; Saiano, Filippo; Ciriminna, Rosaria/titolo:C18 alkyl-modified silica: A suitable tool for olive biophenol green extraction/doi:10.1016%2Fj.cdc.2017.02.003/rivista:Chemical data collections/anno:2017/pagina_da:102/pagina_a:106/intervallo_pagine:102–106/volume:7-8
info:cnr-pdr/source/autori:Delisi, Riccardo; Pagliaro, Mario; Saiano, Filippo; Ciriminna, Rosaria/titolo:C18 alkyl-modified silica: A suitable tool for olive biophenol green extraction/doi:10.1016%2Fj.cdc.2017.02.003/rivista:Chemical data collections/anno:2017/pagina_da:102/pagina_a:106/intervallo_pagine:102–106/volume:7-8
A clean and straightforward methodology to assess the value of olive mill wastewater (OMWW) samples as well as to obtain biophenol-rich oils that can find employment in a variety of cosmetic, nutraceutical and pharmaceutical products is described. Th