Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Biofunctionalities"'
Autor:
Apurva Singla, Om Prakash Gupta, Vijeta Sagwal, Abhishek Kumar, Neha Patwa, Narender Mohan, Ankush, Dinesh Kumar, Om Vir, Jogendra Singh, Lokendra Kumar, Chuni Lal, Gyanendra Singh
Publikováno v:
Nutrients, Vol 16, Iss 6, p 900 (2024)
This paper explores the multifaceted nature of β-glucan, a notable dietary fiber (DF) with extensive applications. Beginning with an in-depth examination of its intricate polysaccharide structure, the discussion extends to diverse sources like oats,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa46376228b14464b9825e9a63821ae5
Autor:
Manoj Kumar, Mrunal D. Barbhai, Muzaffar Hasan, Sneh Punia, Sangram Dhumal, Radha, Nadeem Rais, Deepak Chandran, R. Pandiselvam, Anjineyulu Kothakota, Maharishi Tomar, Varsha Satankar, Marisennayya Senapathy, T. Anitha, Abhijit Dey, Ali A.S. Sayed, Farouk M. Gadallah, Ryszard Amarowicz, Mohamed Mekhemar
Publikováno v:
Biomedicine & Pharmacotherapy, Vol 146, Iss , Pp 112498- (2022)
Huge quantities of byproducts/wastes generated in onion processing are usually discarded, but they are excellent sources of bioactive compounds and phytochemicals. However, with growing interest in the sustainable use of resources and the circular ec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9125832788e845f080ac6c5cbe6c4292
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Manoj Kumar, Mrunal D. Barbhai, Muzaffar Hasan, Sneh Punia, Sangram Dhumal, null Radha, Nadeem Rais, Deepak Chandran, R. Pandiselvam, Anjineyulu Kothakota, Maharishi Tomar, Varsha Satankar, Marisennayya Senapathy, T. Anitha, Abhijit Dey, Ali A.S. Sayed, Farouk M. Gadallah, Ryszard Amarowicz, Mohamed Mekhemar
Publikováno v:
Biomedicine & Pharmacotherapy, Vol 146, Iss, Pp 112498-(2022)
Huge quantities of byproducts/wastes generated in onion processing are usually discarded, but they are excellent sources of bioactive compounds and phytochemicals. However, with growing interest in the sustainable use of resources and the circular ec
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.