Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Bioflavour"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Braz J Microbiol
The aim of this study was to evaluate the biosynthesis of flavor compounds from rice bran by fermentation facilitated by Kluyveromyces marxianus and Debaryomyces hansenii. The growth of both yeasts was assessed by specific growth rates and doubling t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::dbd0ba4404466926e8b550acd92ec452
https://hdl.handle.net/11454/76357
https://hdl.handle.net/11454/76357
Publikováno v:
Fermentation, Vol 4, Iss 3, p 54 (2018)
Yeast—especially Saccharomyces cerevisiae—have long been a preferred workhorse for the production of numerous recombinant proteins and other metabolites. S. cerevisiae is a noteworthy aroma compound producer and has also been exploited to produce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c58e1aff137c4e42b362c348d3732d73
Autor:
Yonca Karagül Yüceer, Murat Elibol, Muge Isleten Hosoglu, Aslı Demirkol, Onur Güneşer, Sine Özmen Toğay
ioflavours are called natural flavour and/or fragrance compounds which are produced using metabolic pathway of the microorganism and/or plant cells or their enzyme systems with bioengineering approaches. The aim of this study was to investigate biofl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fc58e9392b79b8d2ca3b5064eb8cc3f5
https://hdl.handle.net/11454/61732
https://hdl.handle.net/11454/61732
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sofia Lalou, Adamantini Paraskevopoulou, Branko Bugarski, Steva Lević, V. Nedovic, Fani Mantzouridou
Publikováno v:
Applied Microbiology and Biotechnology
The rising trend of bioflavour synthesis by microorganisms is hindered by the high manufacturing costs, partially attributed to the cost of the starting material. To overcome this limitation, in the present study, dilute-acid hydrolysate of orange pe