Zobrazeno 1 - 10
of 294
pro vyhledávání: '"Biocompounds"'
Autor:
Catalina Landeta-Salgado, Nicolás Salas-Wallach, Javiera Munizaga, María Paz González-Troncoso, César Burgos-Díaz, Lhaís Araújo-Caldas, Patricia Sartorelli, Irene Martínez, María Elena Lienqueo
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 15, p 2376 (2024)
This study aimed, for the first time, to determine the nutritional composition, beta-glucan and ergosterol contents, phenolic compound composition, and biological and functional activities of a novel mycoprotein produced through a bioconversion proce
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/167d26e4f75d4d018675f0b4cada2d3d
Autor:
Andrezza Carvalho, Hellyjúnyor Brandão, Julio C. Zemor, Alessandro Pereira Cardozo, Felipe N. Vieira, Marcelo H. Okamoto, Gamze Turan, Luís H. Poersch
Publikováno v:
Fishes, Vol 9, Iss 6, p 191 (2024)
Different fertilization regimes in biofloc systems influence the predominance of distinct bacterial populations, impacting water quality and organism performance. This study evaluates the growth and nutrient absorption of the macroalgae Ulva lactuca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0f2c46b655946d1bc05b9c1b61c6519
Autor:
F. Marra, A. Maffia, F. Canino, B. Petrovicova, C. Mallamaci, Mt Russo, Muhammad Iftikhar Hussain, A. Muscolo
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 12, Pp e22439- (2023)
Salinity presents a significant obstacle to crop productivity, particularly in dry and semi-arid regions. Sweet bell pepper (Capsicum annuum L.), a widely grown and consumed horticultural crop, is especially vulnerable to salinity. Consequently, it i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/20c8074336be413486e16bc0ce0cc216
Publikováno v:
Journal of Agriculture and Food Research, Vol 14, Iss , Pp 100799- (2023)
Including alternative and drought-resilient oilseeds in marginal lands, where conventional oilseed production is threatened, could be an effective measure to restore marginal lands and improve sustainable seed oil production. Based on this approach,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a36fa8e73544b1699ea2d102764405d
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 4, p 1442 (2024)
Nowadays, cognizant consumers expect products that, in addition to fulfilling a nutritional role, exhibit health-promoting properties and contribute to overall well-being. They expect an increase in the nutritional value of the staple foods that they
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e77ee0de3a24bb3981545d3a2b842fb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.