Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Bioaroma"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rafael Donizete Dutra Sandes, Mônica Silva De Jesus, Hannah Caroline Santos Araujo, Raquel Anne Ribeiro Dos Santos, Juliete Pedreira Nogueira, Maria Terezinha Santos Leite Neta, Narendra Narain
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 7, p 593 (2023)
The present study was carried out to investigate the potential of the basidiomycete Auriporia aurulenta to metabolize residues remaining from the processing of umbu, cajá, plum, and persimmon fruits for the production of natural aroma compounds usin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f4542789ae2841a1afbe1da98d1a1498
Autor:
Gardênia Martins de Sousa, Cinthia Baú Betim Cazarin, Mário Roberto Maróstica Junior, Celina de Almeida Lamas, Valéria Helena Alves Cagnon Quitete, Glaucia Maria Pastore, Juliano Lemos Bicas
Publikováno v:
Heliyon, Vol 6, Iss 4, Pp e03752- (2020)
Alpha-terpineol is a monoterpenoid found in many essential oils, being widely used in food and household products. In vitro antioxidant and anti-inflammatory activities have already been associated with this alcohol; therefore, this study aimed to ch
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db866e6e7e3849959eab8778297ed9da
Autor:
Narain, Rafael Donizete Dutra Sandes, Mônica Silva De Jesus, Hannah Caroline Santos Araujo, Raquel Anne Ribeiro Dos Santos, Juliete Pedreira Nogueira, Maria Terezinha Santos Leite Neta, Narendra
Publikováno v:
Fermentation; Volume 9; Issue 7; Pages: 593
The present study was carried out to investigate the potential of the basidiomycete Auriporia aurulenta to metabolize residues remaining from the processing of umbu, cajá, plum, and persimmon fruits for the production of natural aroma compounds usin
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carlos León Torres, Julio Arellano Barragán, Carlos Nomberto Rodriguez, Cecilia Bardales Vásquez, José Mostacero León, Guillermo Linares Luján
Publikováno v:
Scientia Agropecuaria, Vol 1, Iss 4, Pp 185-190 (2010)
The present research was carried out with the purpose to evaluate the different concentrations of rectified ethanol in the production of “bioaroma” ethyl acetate and single cell protein from Candida utilis var.major for it a stirred – tank reac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb92476f4d65435db44937a75d3fb6ff
Autor:
Carlos León, Julio Arellano, Carlos Nomberto, Cecilia Bardales, José Mostacero, Guillermo Linares
Publikováno v:
Scientia Agropecuaria, Vol 1, Iss 3 y 4 (2010)
El trabajo tuvo como objetivo evaluar diferentes concentraciones de etanol rectificado en la producción del“bioaroma” acetato de etilo y proteína unicelular por Candida utilis var.major. Se construyó un biorreactor de 16 cm de altura tipo tanq
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/57c5ca0fb8c646349ec132ffeffc5955
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.