Zobrazeno 1 - 10
of 138
pro vyhledávání: '"Bioactive film"'
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-15 (2024)
Abstract The nucleation of carbonate-containing apatite on the biomaterials surface is regarded as a significant stage in bone healing process. In this regard, composites contained hydroxyapatite (Ca10(PO4)6(OH)2, HA), wollastonite (CaSiO3, WS) and p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a9c8c197bca43df8c340d1c4a5d5466
Publikováno v:
Пищевые системы, Vol 7, Iss 1, Pp 44-51 (2024)
Protein hydrolysates are a promising active component in the production of bioactive film coatings for food products. Some biopolymers can exert the biological activity. More often, however, it is necessary to select biologically active substances to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ef973c5dc854c42be4ea9a5bd76ed2b
Autor:
Sabahu Noor, Sunil Kumar, Hina F. Bhat, Abdo Hassoun, Rana Muhammad Aadil, S.A. Khandi, Mandeep S. Azad, Gholamreza Abdi, Zuhaib F. Bhat
Publikováno v:
Food Hydrocolloids for Health, Vol 6, Iss , Pp 100183- (2024)
The study aimed to develop a silkworm pupae protein-based film for enhancing the lipid oxidative and microbial stability of cheddar cheese. The bioactive properties were imparted to the silkworm pupae protein-based film using an optimum level (2.0%)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b3854b1bc22440da1e7866e82737d75
Autor:
Firdous Kouser, Sunil Kumar, Hina F. Bhat, Sabahu Noor, Mahnaza Manzoor, B.N. Dar, Abdo Hassoun, Abderrahmane Aït-Kaddour, Muhammad Asim Shabbir, Rana Muhammad Aadil, Zuhaib F. Bhat
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 2, Iss , Pp 100213- (2023)
A novel bioactive film was developed using Terminalia bellerica as a bioactive ingredient for improved lipid-oxidative stability and microbial quality of cheese using kalari, a Himalayan cheese, as a food-model system. The carrageenan-based film with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c8beba0081c4f1ab62d62775f2d4f04
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.