Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Bioactive compound content"'
Autor:
Katarzyna Najman, Sylwia Adrian, Ewelina Hallmann, Anna Sadowska, Krzysztof Buczak, Bożena Waszkiewicz-Robak, Arkadiusz Szterk
Publikováno v:
Agriculture, Vol 13, Iss 2, p 446 (2023)
The quince (Cydonia oblonga Mill.), due to its valuable bioactive properties and high health-promoting potential, is becoming more and more popular for the prevention of many free radical diseases. Due to the high hardness of the flesh and its bitter
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f5c43a2241124befa6e0f31441148a63
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Heliyon, Vol 5, Iss 6, Pp e01917- (2019)
Cold-pressed juices are claimed to contain higher levels of antioxidants and bioactive compounds compared to normally centrifuged ones. Herein, we evaluated the antioxidant capacity and the bioactive compound contents of some freshly prepared fruit j
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9c634a5dda8747efaf75f96c8e6256ac
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vittorio Farina, Anna Myriam Perrone, Filippo Saletta, Giuseppe Gianguzzi, Roberta Passafiume, Giuseppe Sortino, Carla Gentile
Publikováno v:
NFS Journal, Vol 16, Iss, Pp 9-14 (2019)
Background: In Mediterranean countries, there is an increasing demand for pomegranate fruits due to their antioxidant properties and nutritional values. The large diffusion of new genotypes and cultivars requires the knowledge of all fruit characteri
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4256ee7c9e5bbbb8b96790b603f9de18
http://hdl.handle.net/10447/361190
http://hdl.handle.net/10447/361190
Publikováno v:
Heliyon, Vol 5, Iss 6, Pp e01917-(2019)
Heliyon
Heliyon
Cold-pressed juices are claimed to contain higher levels of antioxidants and bioactive compounds compared to normally centrifuged ones. Herein, we evaluated the antioxidant capacity and the bioactive compound contents of some freshly prepared fruit j
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.