Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Bioacessibility"'
Publikováno v:
Frontiers in Food Science and Technology, Vol 3 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0ec448bc77894d2199d43f86a9888369
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Carolina Beres, Suely Pereira Freitas, Ronoel Luiz de Oliveira Godoy, Denize Cristine Rodrigues de Oliveira, Rosires Deliza, Marcello Iacomini, Caroline Mellinger-Silva, Lourdes Maria Correa Cabral
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 56, Iss , Pp 276-285 (2019)
White wine Pinot noir grape pomace was dried and milled into flour or extracted in hot water and dried. Both ingredients were analysed and compared according to nutritional and biological value. The extract presented higher mineral and soluble fibre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea5cb094ff2a4e7e903910f92de60203
Autor:
Carla Motta, Isabel Castanheira, Ana Sofia Matos, Ana Claudia Nascimento, Ricardo Assunção, Carla Martins, Paula Alvito
This article belongs to the Proceedings of IV Conference Ia ValSe-Food CYTED and VII Symposium Chia-Link. The cooked Andean cereals can be considered a good source of minerals, contributing to the recommended daily intakes as observed in previous wor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::033676f7025f660e9a2ff6f87a291c29
https://hdl.handle.net/10400.18/8499
https://hdl.handle.net/10400.18/8499
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marcello Iacomini, Suely Pereira Freitas, Caroline Mellinger-Silva, Lourdes Maria Corrêa Cabral, Carolina Beres, Rosires Deliza, Ronoel Luiz de Oliveira Godoy, Denize Oliveira
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 56, Iss, Pp 276-285 (2019)
White wine Pinot noir grape pomace was dried and milled into flour or extracted in hot water and dried. Both ingredients were analysed and compared according to nutritional and biological value. The extract presented higher mineral and soluble fibre
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Orientador: Marco Aurélio Zezzi Arruda Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Instituto de Química Resumo: A soja é uma das culturas mais importantes e de maior valor econômico mundial, e por apresentar, entre outras caract
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6318fdba988a8b66db63d0279533c471
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2015.960928
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2015.960928
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Orientador: Juliana Azevedo Lima Pallone Dissertação (mestrado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos Resumo: A maioria das frutas cítricas do Brasil é beneficiada em suco, gerando resíduos, utilizados para ex
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6fa5634951ac100221c883de0e1082cd
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2016.975385
https://doi.org/10.47749/t/unicamp.2016.975385
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.