Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Bio-silage"'
Autor:
EMILIO MARGUET, MARISOL VALLEJO, GUSTAVO SCHULMAN, CECILIA IBAÑEZ, PABLO LEDESMA, ROMINA PARADA
Publikováno v:
Biotecnología en el Sector Agropecuario y Agroindustrial, Vol 15, Iss 2, Pp 112-120 (2017)
Suitability of Lactococcus lactis Tw34 and Lactobacillus plantarum Lb7 as bio-silage inoculants was studied. Experiments were carried out with a mixture of hake (Merluccius hubbsi) by-products and barley meal fermented during 7 days. A sample acidifi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/636b333fdaab4cadb07ef74b0a5d5cde
Publikováno v:
Biotecnología en el Sector Agropecuario y Agroindustrial, Volume: 15, Issue: 2, Pages: 112-120, Published: DEC 2017
Se estudió la capacidad como inoculantes de biosilo de Lactococcus lactis Tw34 y Lactobacillus plantarum Lb7. Los experimentos se llevaron a cabo con una mezcla de subproductos de merluza (Merluccius hubbsi) y harina de cebada, fermentada durante 7
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______618::9323c0862d3a9e3ff0a625fd604fefeb
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1692-35612017000200013&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.co/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1692-35612017000200013&lng=en&tlng=en
Autor:
Marisol Vallejo, Gustavo Schulman, Pablo Ledesma, Cecilia Mariel Ibañez, Romina Belén Parada, Emilio Rogelio Marguet
Publikováno v:
Biotechnology in the Agricultural and Agroindustrial Sector; Vol. 15 No. 2 (2017): July to December; 112-120
Biotecnología en el Sector Agropecuario y Agroindustrial; Vol. 15 Núm. 2 (2017): Julio a Diciembre; 112-120
Biotecnología en el Sector Agropecuario y Agroindustrial, Vol 15, Iss 2, Pp 112-120 (2017)
Biotecnología en el Sector Agropecuario y Agroindustrial; Vol. 15 Núm. 2 (2017): Julio a Diciembre; 112-120
Biotecnología en el Sector Agropecuario y Agroindustrial, Vol 15, Iss 2, Pp 112-120 (2017)
Suitability of Lactococcus lactis Tw34 and Lactobacillus plantarum Lb7 as bio-silage inoculants was studied. Experiments were carried out with a mixture of hake (Merluccius hubbsi) by-products and barley meal fermented during 7 days. A sample acidifi
Autor:
Miguel A. Prieto, José Antonio Vázquez, Margarita Nogueira, M.P. González, Diego Rial, Isabel Rodríguez-Amado, Ana I Durán, Miguel Anxo Murado
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
The goal of the present work was to study the efficacy of several lactic acid bacteria (LAB) as bio-silage inoculants of swordfish, ray and shark viscera by-products. A sterilised medium was initially used as a model system for assessing the potentia
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f12566c8054b83bd9bedae76eb72d766
http://hdl.handle.net/10261/44450
http://hdl.handle.net/10261/44450
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.