Zobrazeno 1 - 10
of 726
pro vyhledávání: '"Binello, A."'
Autor:
Sonora Andromeda Windermere, Daniel Sconzo, Asra Askari, Aristotelis Filippidis, Emanuela Binello
Publikováno v:
BMJ Open Quality, Vol 13, Iss 3 (2024)
Introduction Sequential compression devices (SCDs) are the mainstay of mechanical prophylaxis for venous thromboembolism in perioperative neurosurgical patients and are especially crucial when chemical prophylaxis is contraindicated.Objectives This s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ac8d07cd0c245f49a1c36b1c65f140c
Autor:
Luisa Boffa, Emanuela Calcio Gaudino, Giorgio Grillo, Arianna Binello, Giorgio Capaldi, Duarte Rego, Marcos Pereira, Giancarlo Cravotto
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 16, p 2613 (2024)
Extra virgin olive oil (EVOO) is a cornerstone of the Mediterranean diet. Many studies have highlighted its crucial preventive role against cardiovascular disease, neurodegenerative disorders, metabolic syndrome and cancer, with these effects being d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03fff1190ddd43afb35a98b917c15ef5
Autor:
Beccari, Fabio, Binello, Arianna, Tagliapietra, Silvia, Bovolin, Patrizia, Cravotto, Giancarlo
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 November 2024 457
Autor:
Capaldi, Giorgio, Binello, Arianna, Aimone, Clelia, Mantegna, Stefano, Grillo, Giorgio, Cravotto, Giancarlo
Publikováno v:
In Industrial Crops & Products March 2024 209
Autor:
Boffa, Luisa1 (AUTHOR) luisa.boffa@unito.it, Binello, Arianna1 (AUTHOR), Cravotto, Giancarlo1 (AUTHOR) giancarlo.cravotto@unito.it
Publikováno v:
Molecules. Feb2024, Vol. 29 Issue 4, p899. 16p.
Autor:
Binello, Arianna, Rosso, Elena, Gandlevskiy, Nikita, Carnaroglio, Diego, Visinoni, Franco, Di Franco, Marisa, Barge, Alessandro, Cravotto, Giancarlo
Publikováno v:
In Sustainable Chemistry and Pharmacy December 2023 36
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 4, p 899 (2024)
The development of selective extraction protocols for Cannabis-inflorescence constituents is still a significant challenge. The characteristic Cannabis fragrance can be mainly ascribed to monoterpenes, sesquiterpenes and oxygenated terpenoids. This w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c1a1faa9034f4692bb44fa2a2defa6c4
Autor:
Menzio, Janet, Tagliapietra, Silvia, Barge, Alessandro, Serito, Bianca, Calegari, Elena, Binello, Arianna, Cravotto, Giancarlo
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2023 404 Part A
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.