Zobrazeno 1 - 10
of 521
pro vyhledávání: '"Biltoft‐Jensen, A."'
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition July 2024 154(7):2108-2119
Autor:
Sidse Marie Sidenius Bestle, Anne Dahl Lassen, Anja Pia Biltoft-Jensen, Jeppe Matthiessen, Sarah Jegsmark Gibbons, Bodil Just Christensen, Bjarne Kjær Ersbøll, Ellen Trolle
Publikováno v:
Public Health Nutrition, Vol 27 (2024)
Abstract Objective: To evaluate the effectiveness of the multicomponent intervention trial ‘Are You Too Sweet?’ in reducing discretionary foods and drinks intake among young schoolchildren. Design: The study was a 3·5-month two-arm cluster-ra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/223d608701c04b078eb72133a6495202
Autor:
Passarelli, Simone *, Free, Christopher M, Allen, Lindsay H, Batis, Carolina, Beal, Ty, Biltoft-Jensen, Anja Pia, Bromage, Sabri, Cao, Ling, Castellanos-Gutiérrez, Analí, Christensen, Tue, Crispim, Sandra P, Dekkers, Arnold, De Ridder, Karin, Kronsteiner-Gicevic, Selma, Lee, Christopher, Li, Yanping, Moursi, Mourad, Moyersoen, Isabelle, Schmidhuber, Josef, Shepon, Alon, Viana, Daniel F, Golden, Christopher D
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition August 2022 116(2):551-560
Publikováno v:
Scandinavian Journal of Public Health; Aug2024, Vol. 52 Issue 6, p752-760, 9p
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2022 5:306-312
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 5, Iss , Pp 306-312 (2022)
Vitamin K describes a group of fat-soluble vitamers namely phylloquinone and menaquinones. The growing evidence for vitamin K's role beyond blood coagulation, and the possible differences between the vitamers are emerging. Knowledge of the content of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf71e9628bc142309bf870df4074eee9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrients, Vol 15, Iss 6, p 1480 (2023)
COVID-19 lockdowns affected everyday life significantly and made it challenging to achieve or maintain a healthy lifestyle. The aim of the present study was to examine longitudinal changes in Danish adults’ eating habits and physical activity (PA)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/924ae43e418343018934b716065dce77
Autor:
Madsen, Marie T. B.1 mtbm@nexs.ku.dk, Biltoft-Jensen, Anja P.2, Trolle, Ellen2, Lauritzen, Lotte1, Michaelsen, Kim F.1, Damsgaard, Camilla T.1
Publikováno v:
European Journal of Nutrition. Oct2022, Vol. 61 Issue 7, p3545-3557. 13p. 3 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.