Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Bills, Donald"'
Publikováno v:
In Journal of Environmental Radioactivity September 2020 220-221
Autor:
Bills, Donald D., 1932
During the course of ripening, Cheddar cheese frequently develops a flavor defect described as fruity. Recent work has indicated that the use of certain starter cultures ultimately results in the development of the defect as the cheese ages. The flav
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/1957/26792
Autor:
Bills, Donald D., 1932
The free fatty acids of Cheddar cheese are important components in the over-all flavor and aroma of the cheese. Although the more volatile fatty acids probably contribute most, there is reason to believe that the higher fatty acids may contribute, to
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/1957/26674
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bulletin of Environmental Contamination & Toxicology; Sep1972, Vol. 8 Issue 3, p153-157, 5p
Publikováno v:
Journal of Chemical Ecology; June 1986, Vol. 12 Issue: 6 p1533-1543, 11p