Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "Billing, Mischa"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
99
pro vyhledávání:
'"Billing, Mischa"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Akademický článek
Komplex smak av mörka mogna bär
Autor:
Billing, Mischa
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:oru:diva-29892
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Akademický článek
Perfekt till nybakad lussekatt och kakdeg
Autor:
Billing, Mischa
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:oru:diva-29893
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Akademický článek
Läckra smaker av vinbär och tobak
Autor:
Billing, Mischa
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:oru:diva-29900
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Akademický článek
You had me at hello
Autor:
Billing, Mischa
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:oru:diva-29886
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 5
5
Akademický článek
Härlig wow-känsla till skaldjursfrossan
Autor:
Billing, Mischa
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:oru:diva-29901
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 6
6
Akademický článek
Jag får ett våldsamt sug efter Madeiravin
Autor:
Billing, Mischa
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:oru:diva-29899
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 7
7
Akademický článek
Ett vin som är oemotståndligt
Autor:
Billing, Mischa
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:oru:diva-29895
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 8
8
Akademický článek
Hela jag fylls av sommarvarm frukt
Autor:
Billing, Mischa
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:oru:diva-29898
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 9
9
Akademický článek
Snacka om mycket vin för pengarna
Autor:
Billing, Mischa
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:oru:diva-29894
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 10
10
Akademický článek
Som en god vän – men poppigare
Autor:
Billing, Mischa
Externí odkaz:
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:oru:diva-29897
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Další »
[10]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Typ dokumentu
30
Akademické články
29
Dissertations
Předmět
50
other social sciences not elsewhere specified
50
ovrig annan samhallsvetenskap
27
culinary arts and meal science
27
maltidskunskap
14
samhallsvetenskap
13
social sciences
5
annan samhallsvetenskap
5
food science
5
livsmedelsvetenskap
5
other social sciences
2
design
1
aesthetics
1
civics
1
context
1
culinary arts
1
ethics
1
food service
1
mass communication
1
masskommunikation
1
meal
1
meals
1
performing arts
1
scenkonst
1
sculptor
1
sensory
1
smell
1
sommelier
1
sommeliers
1
taste
1
wine glasses
Vydavatel
96
orebro universitet, restaurang- och hotellhogskolan
20
stockholm
5
stokholm
1
konstfack, industridesign
1
wiley-blackwell
Publikováno v
32
publikationer fran orebro universitet
1
journal of foodservice
Zdroj
69
OpenAIRE
29
Networked Digital Library of Theses & Dissertations
1
Business Source Ultimate
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......