Zobrazeno 1 - 10
of 351
pro vyhledávání: '"Biliaderis, C.G"'
Autor:
Tsafrakidou, P., Moutsoglou, A., Prodromidis, P., Moschakis, T., Goula, A., Biliaderis, C.G., Michaelidou, A.-M.
Publikováno v:
In Sustainable Chemistry and Pharmacy June 2023 33
Autor:
Christofi, M., Pavlou, A., Lantzouraki, D.Z., Tsiaka, T., Myrtsi, E., Zoumpoulakis, P., Haroutounian, S.A., Mauromoustakos, A., Biliaderis, C.G., Manganaris, G.A.
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis December 2022 114
Autor:
Zampouni, K., Soniadis, A., Dimakopoulou-Papazoglou, D., Moschakis, T., Biliaderis, C.G., Katsanidis, E.
Publikováno v:
In LWT 15 March 2022 158
Publikováno v:
In LWT 15 January 2022 154
Autor:
Christofi, M., Mauromoustakos, A., Mourtzinos, I., Lazaridou, A., Drogoudi, P., Theodoulidis, S., Biliaderis, C.G., Manganaris, G.A. *
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis October 2021 103
Autor:
Frangopoulos Theofilos, Andreopoulos Dimitrios, Tsitlakidou Petroula, Mourtzinos Ioannis, Biliaderis C.G., Katsanidis Eugenios
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 24, Iss 3-4, Pp 89-94 (2020)
There is a growing demand for the development of healthier meat products with reduced fat and salts. The present study was carried out to develop low fat - low salt processed meat products in a type of fermented sausages. Products were formulated wit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cdc527269585468e9bbe1840fa01d3fe
Publikováno v:
In LWT April 2017 77:282-289
Publikováno v:
Cereal Research Communications, 2016 Mar 01. 44(1), 98-110.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24689310
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.