Zobrazeno 1 - 10
of 132
pro vyhledávání: '"Bilberries"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jie Xu, Tommy Jönsson, Merichel Plaza, Åsa Håkansson, Martin Antonsson, Irini Lazou Ahrén, Charlotta Turner, Peter Spégel, Yvonne Granfeldt
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 17, Iss 1, Pp 1-10 (2018)
Abstract Background Consumption of polyphenol-rich fruits and vegetables may improve postprandial glucose and insulin levels and hence promote well-being. Previously it has been observed that consumption of bilberry decreases the postprandial insulin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29b228cd08d549a783878da55f25532d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Traksele, Lina, Snitka, Valentinas
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 248:427-435
In this study, an investigation of the wild bilberries (Vaccinium myrtillus L.) of the different Baltic–Nordic regions using surface-enhanced Raman spectroscopy (SERS) combined with principal component analysis (PCA) is presented. The bilberries we
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 7, Iss 1, Pp 1-6 (2013)
In this work we studied the impact of regular consumption of bilberries on the lipid profile and triglycerides in the blood plasma. The research involved 18 women (average age 49.7) and 7 men (average age 52.8), who consumed 150 g of bilberries three
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd002839f39e4ebc9e06c0a1d706bd4d
Autor:
Vojtěch Řezníček, Petr Salaš
Publikováno v:
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, Vol 52, Iss 4, Pp 159-168 (2004)
Within the gene pool collected at the Department of Breeding and Propagation of Garden Plants of the Faculty of Horticulture, Mendel University of Agriculture and Forestry in Brno, in Lednice we established experimental plots with some selected less
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3f99a7937604e13b605614ffa6f7c3a
Publikováno v:
Vestnik Voronežskogo Gosudarstvennogo Universiteta Inženernyh Tehnologij, Vol 80, Iss 4, Pp 283-287 (2019)
The use of dairy products and beverages containing substances useful for health is an effective means of strengthening the protective functions of the human body. The development of new products should be based on a reasonable selection of ingredient
Publikováno v:
Chemical Industry / Hemijska Industrija; 2015, Vol. 69 Issue 1, p77-84, 8p