Zobrazeno 1 - 10
of 86
pro vyhledávání: '"Bikineyeva, Alfiya"'
Publikováno v:
In SLAS Discovery April 2013 18(4):498-503
Autor:
Dikalov, Sergey I., Dikalova, Anna E., Bikineyeva, Alfiya T., Schmidt, Harald H.H.W., Harrison, David G., Griendling, Kathy K.
Publikováno v:
In Free Radical Biology and Medicine 2008 45(9):1340-1351
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lerakis Stamatios, Nazarewicz Rafal, Dikalova Anna, Bikineyeva Alfiya, Triantafyllou Angelike, Dikalov Sergey
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 10, Iss 1, p 64 (2011)
Abstract Background Gum of Chios mastic (Pistacia lentiscus var. chia) is a natural antimicrobial agent that has found extensive use in pharmaceutical products and as a nutritional supplement. The molecular mechanisms of its anti-inflammatory activit
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f6532dd94bc04873b68f1da0f226df19
Autor:
Triantafyllou, Angelike1 (AUTHOR), Bikineyeva, Alfiya (AUTHOR), Dikalova, Anna (AUTHOR), Nazarewicz, Rafal (AUTHOR), Lerakis, Stamatios (AUTHOR), Dikalov, Sergey (AUTHOR)
Publikováno v:
Nutrition Journal. 2011, Vol. 10, p64-72. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.