Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"Bifidobacterium longum KACC91563"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Van-Ba Hoa, So-Hyun Park, Do-Hyun Ha, Je-Hee Son, Kil-Ho Lee, Won-Seo Park, Ja-Yeon Yoo, In-Seon Bae, Hyoun-Wook Kim, Han-Byul Kang, Sang-Myeong Lee, Jun-Sang Ham
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 14, p 2190 (2024)
Allergic contact dermatitis (ACD) is the most common chronic inflammatory skin disease (or immune-mediated disease), causing disruption to our psychological condition and life quality. In this study, the therapeutic properties of probiotic Bifidobact
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/661bd78756404331957a0c8c95063bbe
Publikováno v:
In Arabian Journal of Chemistry November 2022 15(11)
Publikováno v:
Arabian Journal of Chemistry, Vol 15, Iss 11, Pp 104198- (2022)
As a ATP-binding cassette (ABC) transporter the OppA receptor plays key roles in protecting the host organism and transporting nutrients across the intestine by the oligopeptide transporter from symbiotic bacteria and directs maturation of the host i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5dbfebbcd7754621b5d332dd290f742a
Autor:
Chang, O.K. *, Seol, K.-H. *, Jeong, S.-G. *, Oh, M.-H. *, Park, B.-Y. *, Perrin, C. †, Ham, J.-S. *
Publikováno v:
In Journal of Dairy Science September 2013 96(9):5544-5555
Publikováno v:
Drug Week; 8/13/2024, p3246-3246, 1p
Background: The OppA receptor as a ATP-binding cassette (ABC) transporter plays key roles in protecting host organism and transport nutrients across the intestine by the oligopeptide transporter from symbiotic bacteria directs maturation of the host
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::03a29cdc0d0f5b4728e0b8d437d041aa
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-113331/v1
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-113331/v1
Autor:
O. K. Chang1, K.-H. Seol1, S.-G. Jeong1, M.-H. Oh1, B.-Y. Park1, C. Perrin2, J.-S. Ham1 hamjs@korea.kr
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. Sep2013, Vol. 96 Issue 9, p5544-5555. 12p. 3 Black and White Photographs, 4 Charts, 1 Graph.
Publikováno v:
Journal of Dairy Science
Journal of Dairy Science, American Dairy Science Association, 2013, 96 (9), pp.5544-5555. ⟨10.3168/jds.2013-6687⟩
Journal of Dairy Science, American Dairy Science Association, 2013, 96 (9), pp.5544-5555. ⟨10.3168/jds.2013-6687⟩
International audience; Milk protein is a well-known precursor protein for the generation of bioactive peptides using lactic acid bacteria. This study investigated the antioxidant activity of bovine casein hydrolysate after fermentation with Bifidoba
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::397eecc21185c0cf2ac1af952205a789
https://hal.univ-lorraine.fr/hal-01561656
https://hal.univ-lorraine.fr/hal-01561656