Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Bielecka, Marika"'
Publikováno v:
In International Dairy Journal February 2023 137
Publikováno v:
In International Dairy Journal April 2022 127
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology 15 September 2017 83:95-100
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology March 2016 66:348-354
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bielecka, Marika1 marika.kowalska@uwm.edu.pl, Cichosz, Grażyna1
Publikováno v:
Dairy / Mljekarstvo. 2020, Vol. 70 Issue 1, p28-39. 12p.
Publikováno v:
International Journal of Dairy Technology. 70:165-178
Milk antioxidants, both lipophilic (conjugated linoleic acid, α-tocopherol, β-carotene, vitamins A and D3, coenzyme Q10, phospholipids) and hydrophilic antioxidants (proteins, peptides, vitamins, minerals and trace elements) play a key role in main
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.