Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Bicudo, Rogério de Campos"'
Autor:
Bicudo, Rogério de Campos
O valor nutricional do milho é limitado devido ao seu alto conteúdo de proteínas de reserva (zeínas), que são deficientes em aminoácidos essenciais como lisina e triptofano. Por esse motivo, a Embrapa (Empresa Brasileira de Pesquisa Agropecuár
Autor:
Pires, Jader, Cargnin, Simone Tasca, Costa, Suéllen Alves, Sinhorin, Valéria Dornelles Gindri, Damazo, Amílcar Sabino, Sinhorin, Adilson Paulo, Bicudo, Rogério de Campos, Cavalheiro, Larissa, Valladão, Denia Mendes de Souza, Pohlmann, Adriana Raffin, Guterres, Silvia Staniçuaski, Ferrarini, Stela Regina
Publikováno v:
In European Journal of Pharmaceutical Sciences 1 July 2020 150
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.