Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Bicarbonated mineral water"'
Autor:
S. Schoppen, F. J. Sánchez-Muniz, A. M.ª Pérez-Granados, J. A. Gómez-Gerique, B. Sarriá, S. Navas-Carretero, M.ª Pilar Vaquero
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria, Vol 22, Iss 5, Pp 538-544 (2007)
Aim: To study the effects of drinking 0.5 L of two sodium-rich bicarbonated mineral waters (BMW-1 and 2), with a standard meal, on postprandial insulin and glucose changes. And to determine, if the effects vary depending on insulin resistance, measur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4e1dd26e46234a0d877ce740e22e3700
Autor:
M. Pilar Vaquero, Laura Toxqui
Publikováno v:
Nutrients, Vol 8, Iss 7, p 400 (2016)
Nutrients; Volume 8; Issue 7; Pages: 400
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Nutrients
Nutrients; Volume 8; Issue 7; Pages: 400
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Nutrients
Water intake is essential for health maintenance and disease prevention. The effects of an intervention with two mineral waters, sodium-bicarbonated mineral water (BW) or control mineral water low in mineral content (CW), on cardiometabolic risk biom
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
S.A Vichy Catalán. Spain
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
Effects of drinking a sodium bicarbonated mineral water on cardiovascular risk in young men and women with moderate cardiovascular risk were studied. Eighteen young volunteers, total cholesterol levels >5.2 mmol/L without any disease participated. Th
Publikováno v:
Dadun. Depósito Académico Digital de la Universidad de Navarra
instname
ResearcherID
instname
ResearcherID
Effects of drinking a sodium bicarbonated mineral water on cardiovascular risk in young men and women with moderate cardiovascular risk were studied. Eighteen young volunteers, total cholesterol levels >5.2 mmol/L without any disease participated. Th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::64c3c1f5ee9f3783e07097c16af7c96b
https://hdl.handle.net/10171/15326
https://hdl.handle.net/10171/15326
Autor:
Schoppen, S., Sánchez-Muniz, F. J., Pérez-Granados, A. M.ª, Gómez-Gerique, J. A., Sarriá, B., Navas-Carretero, S., Vaquero, M.ª Pilar
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria, Volume: 22, Issue: 5, Pages: 538-544, Published: OCT 2007
Aim: To study the effects of drinking 0.5 L of two sodium-rich bicarbonated mineral waters (BMW-1 and 2), with a standard meal, on postprandial insulin and glucose changes. And to determine, if the effects vary depending on insulin resistance, measur
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______624::73cdbc8367024f0a01248cf27682d3f9
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112007000700003&lng=en&tlng=en
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0212-16112007000700003&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.