Zobrazeno 1 - 10
of 299
pro vyhledávání: '"Biber (Capsicum annuum L.)"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Turkish Journal of Agricultural Research / Turkiye Tarimsal Arastirmalar Dergisi. 2023, Vol. 10 Issue 3, p329-338. 10p.
Autor:
KARA, Ecem1, SARIKAYA, Meliha Feryal1, ÇİLESİZ, Yeter2, AKKAŞ, Faruk1, KARAKÖY, Tolga2, BAKTEMUR, Gökhan1 gbaktemur@gmail.com
Publikováno v:
Turkish Journal of Agricultural & Natural Sciences. 2022, Vol. 9 Issue 4, p957-967. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Agriculture & Nature / Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım & Doğa Dergisi; 2024, Vol. 27 Issue 6, p1332-1342, 11p
Autor:
Hakan ÇARPAR, Gülşen SERTKAYA
Publikováno v:
Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi. 27:241-252
Aims: This study was conducted to determine the phytoplasma diseases of pepper plants in Hatay province between 2016 and 2019.Methods and Results: Samples of pepper (Capsicum annuum), sesame (Sesamum indicum), basil (Ocimum basilicum), tomato (Solanu
Publikováno v:
Mustafa Kemal University Journal of Agricultural Sciences / Mustafa Kemal Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi; 2024, Vol. 29 Issue 2, p319-333, 15p
Autor:
KARATAŞ, Arzu, TURAN BÜYÜKDİNÇ, Damla
Publikováno v:
Journal of Anatolian Environmental & Animal Science; 2024, Vol. 9 Issue 3, p485-492, 8p
Publikováno v:
Volume: 31, Issue: 2 282-293
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
In this study, anther culture performances of 23 pepper genotypes belonging different types were determined. In disinfection of flower buds, the buds were first kept in 70% ethyl alcohol for 30 seconds and then were waited in 15% sodium hypochlorite