Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"Bibat, Marie Anna Dominique"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science & Biotechnology; Sep2023, Vol. 32 Issue 10, p1455-1455, 1p
Autor:
Aung T; Department of Integrative Food, Bioscience and Biotechnology, Graduate School of Chonnam National University, Gwangju, 61186 South Korea., Bibat MAD; Department of Integrative Food, Bioscience and Biotechnology, Graduate School of Chonnam National University, Gwangju, 61186 South Korea., Zhao CC; Department of Integrative Food, Bioscience and Biotechnology, Graduate School of Chonnam National University, Gwangju, 61186 South Korea., Eun JB; Department of Integrative Food, Bioscience and Biotechnology, Graduate School of Chonnam National University, Gwangju, 61186 South Korea.
Publikováno v:
Food science and biotechnology [Food Sci Biotechnol] 2020 Jul 08; Vol. 32 (10), pp. 1455. Date of Electronic Publication: 2020 Jul 08 (Print Publication: 2023).