Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Bialek, Lucy"'
Autor:
Sankaran, Ashwin K., Nijsse, Jaap, Bialek, Lucy, Shpigelman, Avi, Hendrickx, Marc E., Van Loey, Ann M.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids January 2015 43:442-450
Autor:
Martínez-Tomás, Rebeca, Pérez-Llamas, Francisca, Sánchez-Campillo, María, González-Silvera, Daniel, Cascales, Ana I., García-Fernández, Manuel, López-Jiménez, José Á., Navarro, Salvador Zamora, Burgos, María I., López-Azorín, Fernando, Wellner, Anna, Plaza, Francisco Avilés, Bialek, Lucy, Alminger, Marie, Larqué, Elvira
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 September 2012 134(1):127-133
Autor:
Sánchez-Campillo, María, Larqué, Elvira, González-Silvera, Daniel, Martínez-Tomás, Rebeca, García-Fernández, Manuel, Avilés, Francisco, Wellner, Anna, Bialek, Lucy, Parra, Soledad, Alminger, Marie, Zamora, Salvador, Pérez-Llamas, Francisca
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 July 2012 133(1):38-44
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.