Zobrazeno 1 - 10
of 133
pro vyhledávání: '"Białek, Małgorzata"'
Autor:
Białek, Małgorzata1 (AUTHOR) m.bialek@ifzz.pl, Lepionka, Tomasz2 (AUTHOR) tomasz.lepionka@wihe.pl, Wojtak, Wiktoria1 (AUTHOR) m.czauderna@ifzz.pl, Ruszczyńska, Anna3 (AUTHOR) aruszcz@chem.uw.edu.pl, Bulska, Ewa3 (AUTHOR) ebulska@chem.uw.edu.pl, Czauderna, Marian1 (AUTHOR) a.bialek@ifzz.pl, Białek, Agnieszka1,4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. May2024, Vol. 29 Issue 9, p1942. 18p.
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 March 2024 437 Part 2
Autor:
Lepionka, Tomasz1 (AUTHOR) tomasz.lepionka@wihe.pl, Białek, Małgorzata2 (AUTHOR) m.bialek@ifzz.pl, Czauderna, Marian2 (AUTHOR) m.czauderna@ifzz.pl, Wojtak, Wiktoria2 (AUTHOR) w.wojtak@ifzz.pl, Maculewicz, Ewelina3 (AUTHOR) ewelina.maculewicz@awf.edu.pl, Białek, Agnieszka2,4 (AUTHOR) a.bialek@ifzz.pl
Publikováno v:
Cancers. Feb2024, Vol. 16 Issue 3, p479. 24p.
Autor:
Białek, Małgorzata1 (AUTHOR) m.bialek@ifzz.pl, Białek, Agnieszka1,2 (AUTHOR) a.bialek@ifzz.pl, Wojtak, Wiktoria1 (AUTHOR) w.wojtak@ifzz.pl, Czauderna, Marian1 (AUTHOR) m.czauderna@ifzz.pl
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Jan2024, Vol. 14 Issue 1, p133. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences; Sep2024, Vol. 25 Issue 18, p9958, 18p
Autor:
Czauderna, Marian, Białek, Małgorzata, Białek, Agnieszka, Krajewska, Katarzyna, Śliwiński, Bogdan, Brzóska, Franciszek
Publikováno v:
In Livestock Science January 2022 255
Autor:
Białek, Małgorzata *, Białek, Agnieszka, Ruszczyńska, Anna, Bulska, Ewa, Zaworski, Kamil, Czauderna, Marian
Publikováno v:
In Journal of Trace Elements in Medicine and Biology December 2021 68
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences, Vol 66, Iss 3, Pp 211-219 (2016)
The main aim of this study was to determine consumer preferences by school-aged children and selected quality indicators of new, highly nutritive grain bars designed as a snack during school break. Consumer acceptance was evaluated by the scaling met
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34a00b597fce40388f5f0fa92fde9252