Zobrazeno 1 - 10
of 189
pro vyhledávání: '"Biško, A."'
Autor:
Ante Biško
Publikováno v:
Glasnik Zaštite Bilja, Vol 46, Iss 5, Pp 101-112 (2023)
U radu je dat prikaz učinka petogodišnje provedbe operacije 10.1.15. PEG (primjena ekoloških gnojiva) s posebnim naglaskom na vinogradarstvo koje je bilo najzastupljenije unutar skupine višegodišnjih nasada i činilo je 60% prijavljenih površin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d08fed4fb1aa46e4938a2e5ab4035896
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ante Biško
Publikováno v:
Glasnik Zaštite Bilja, Vol 46, Iss 5, Pp 112-112 (2023)
The paper presents the effect of the five-year operation on 10.1.15. AEF (application of eological /organic/ fertilizers) with a special emphasis on viticulture, which was the most represented within the group of perennial plantations and accounted f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4cb699d591ba4271863666830a2dc6b2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Biško, Ante, Vukmir, Lukas
Publikováno v:
Glasnik Zastite Bilja; 2023, Vol. 46 Issue 5, p101-112, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bernardica Milinović, Verica Dragović-Uzelac, Dunja Halapija Kazija, Tvrtko Jelačić, Predrag Vujević, Danijel Čiček, Ante Biško, Zlatko Čmelik
Publikováno v:
Journal of Applied Botany and Food Quality, Vol 89 (2016)
Influence of four different dwarfing rootstocks: ‘Gisela 5’, ‘Gisela 6’, ‘PHL-C’ and ‘PiKU1’ on the amount of polyphenols (total phenols, total and individual anthocyanins and individual hydroxycinnamic acids) of sweet cherry cultivar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33401cedbf8b41528c6ee2130dd1c124
Autor:
Verica Dragović-Uzelac, Ana Brala, Branka Levaj, Danijela Bursać Kovačević, Zvonimir Savić, Ante Biško
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 48, Iss 2, Pp 214-221 (2010)
The aim of this study is to evaluate the content of phenolics: total phenols (TPC), flavonoids (TF), anthocyanins (TA), flavan-3-ols (TF3ols), as well as total antioxidant capacity (TAC) and reducing power (RP) in four blueberry cultivars (Vaccinium
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2a4502949fd4edb964c568ecf9ef145
Autor:
Jelacic, T., Dermic, E., Kazija, D. Halapija, Vujevic, P., Savic, Z., Bisko, A., Cvjetkovic, B.
Publikováno v:
Journal of Plant Pathology, 2008 May 01. 90, S3-S7.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/41998432