Zobrazeno 1 - 10
of 335
pro vyhledávání: '"Bi, Jingxiu"'
Autor:
Luo, Hong, Ma, Yanyan, Bi, Jingxiu, Li, Zhengjun, Wang, Yingli, Su, Zhiguo, Gerstweiler, Lukas, Ren, Ying, Zhang, Songping
Publikováno v:
In Vaccine 17 September 2024 42(22)
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 1, Pp 82-90 (2024)
An analytical method based on ultra-high performance liquid chromatography-triple quadrupole tandem mass spectrometry (UPLC-TQ-MS/MS) was established for the simultaneous determination of 10 flavor precursors and 21 free amino acids in black garlic.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c99b01d2e54042d2b4aa152658e2c0ad
Autor:
Liu, Pingxiang, Wu, Peng, Bi, Jingxiu, Jiang, Yuying, Gao, Rui, Gao, Lei, Li, Yonghua, Zhao, Tong, Zhang, Xiao, Zhang, Chao, Wang, Yutao
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 May 2024 441
Autor:
Bi, Jingxiu, Liu, Pingxiang, Gao, Rui, Jiang, Yuying, Zhang, Chao, Zhao, Tong, Gao, Lei, Wang, Yutao
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules April 2024 264 Part 2
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 31 December 2023 253 Part 2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 30 August 2023 247
Autor:
Jiang, Yuying, Wang, Yutao, Cai, Da, Liu, Chao, Gao, Rui, Bi, Jingxiu, Liu, Pingxiang, Gao, Lei, Wang, Tianyu
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces A: Physicochemical and Engineering Aspects 5 February 2023 658
Publikováno v:
In Applied Catalysis B: Environment and Energy 15 October 2022 315
Publikováno v:
In Particuology May 2022 64:65-84