Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Bhukya, Jithender"'
Autor:
Bhukya, Jithender1,2,3 (AUTHOR), Mohapatra, Debabandya1 (AUTHOR) debabandya.mohapatra@icar.gov.in, Naik, Ravindra4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Dec2023, Vol. 46 Issue 12, p1-11. 11p.
Autor:
Bhukya, Jithender1 (AUTHOR), Mohapatra, Debabandya1 (AUTHOR) debabandya.mohapatra@icar.gov.in, Naik, Ravindra2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Jun2023, Vol. 46 Issue 6, p1-15. 15p.
Publikováno v:
The Indian Journal of Agricultural Sciences, Vol 91, Iss 6 (2021)
The pomegranate (Punica granatum L.) consumption is tremendously increasing due to the development of diversified value-added products and its health benefit among all age groups of consumers. The initial stage in extracting the pomegranate fruit jui
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5154d8c6a7c34b1ead11cba619454b2c
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. 46
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 8:895-909
Publikováno v:
International Journal of Current Microbiology and Applied Sciences. 6:879-885