Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Bhide M. R."'
Publikováno v:
Folia Veterinaria, Vol 67, Iss 1, Pp 75-90 (2023)
Lyme borreliosis (LB) is a multisystemic tick-borne disease that can affect many organs and have various clinical manifestations in dogs. We attempted to summarise various aspects of Lyme disease: i. e., pathogenesis, epidemiology, benefits and risks
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc42d024a0ae4d79835615e3fc6ed5f4
Autor:
Šimková J., Milkovičová M., Valko-Rokytovská M., Kostecká Z., Bencúrová E., Pulzová L., Čomor Ľ., Bhide M. R.
Publikováno v:
Folia Veterinaria, Vol 62, Iss 2, Pp 59-66 (2018)
Nickel-binding proteins play an important role in the biological processes and can also be utilized in several fields of biotechnology. This study was focused on analysing the nickel-binding proteins from the blood sera of humans (Homo sapiens), catt
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c92000155c304c31becefbffe21cab24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bhide, M R
Publikováno v:
Economic and Political Weekly, 1969 Aug 01. 4(31), 1284-1284.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40739848
Autor:
Bhide, M R
Publikováno v:
Economic and Political Weekly, 1969 Sep 01. 4(36), 1459-1461.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40739982
Autor:
Bhide, M R
Publikováno v:
Economic and Political Weekly, 1967 Aug 01. 2(31), 1387-1387.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24478053
Autor:
Bhide, M R
Publikováno v:
Economic and Political Weekly, 1967 Sep . 2(38), 1746-1748.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24478266
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Meat Science; 2001, Vol. 58 Issue: 3 p253-258, 6p