Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Bhatla, Nikhil"'
Autor:
Bhatla, Nikhil
Thesis: Ph. D. in Neuroscience, Massachusetts Institute of Technology, Department of Brain and Cognitive Sciences, 2014.
This electronic version was submitted by the student author. The certified thesis is available in the Institute Archives and
This electronic version was submitted by the student author. The certified thesis is available in the Institute Archives and
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/1721.1/91702
Autor:
Ma, Dengke K., Rothe, Michael, Zheng, Shu, Bhatla, Nikhil, Pender, Corinne L., Menzel, Ralph, Horvitz, H. Robert
Publikováno v:
Science, 2013 Aug 01. 341(6145), 554-558.
Externí odkaz:
http://dx.doi.org/10.1126/science.1235753
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2011 Aug 01. 108(31), 12887-12892.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27979106
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Neuron. Mar2012, Vol. 73 Issue 5, p925-940. 16p.
Autor:
Nikhil Bhatla, H. Robert Horvitz
Publikováno v:
PMC
While gustatory sensing of the five primary flavors (sweet, salty, sour, bitter, and savory) has been extensively studied, pathways that detect non-canonical taste stimuli remain relatively unexplored. In particular, while reactive oxygen species cau