Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Bhat, Mohmad Sayeed"'
Autor:
Kaur, Gurjeet, Khan, Zakir Showat, Toker, Ömer Said, Bhat, Mohmad Sayeed, Basyigit, Bulent, Kurt, Abdullah, Rustagi, Sarvesh, Suri, Shweta, Hatami, Samaneh, Fayaz, Shemilah, Aijaz, Thameed
Publikováno v:
In Bioactive Carbohydrates and Dietary Fibre December 2024 32
Exploring sustainable novel millet protein: A look at the future foods through innovative processing
Autor:
Kaur, Gurjeet, Ahmadzadeh-Hashemi, Saba, Amir, Saira, Khan, Zakir Showkat, Gulsunoglu-Konuskan, Zehra, Karimidastjerd, Atefeh, Fayaz, Shemilah, Bhat, Mohmad Sayeed, Rustagi, Sarvesh, Bekhit, Alaa El-Din Ahmed, Aijaz, Thameed
Publikováno v:
In Future Foods June 2024 9
Autor:
Dhillon, Bhavnita, Sodhi, Navdeep Singh, Puri, Shruti, Khan, Zakir Showkat, Singh, Harinder, Bhat, Mohmad Sayeed
Publikováno v:
In Food and Humanity December 2023 1:626-633
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bhat, Mohmad Sayeed1 (AUTHOR), Arya, Shalini Subhash1 (AUTHOR) ss.arya@ictmumbai.edu.in
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Nov2021, Vol. 44 Issue 11, p1-12. 12p.
Publikováno v:
Journal of Food Measurement and Characterization; 20240101, Issue: Preprints p1-9, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bhat, Mohmad Sayeed1 (AUTHOR), Arya, Shalini Subhash1 (AUTHOR) shalu.ghodke@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Jul2021, Vol. 44 Issue 7, p1-12. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Production, Processing & Nutrition; 5/5/2023, Vol. 5 Issue 1, p1-13, 13p