Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Bezerra, Valeria S."'
Autor:
Bezerra, Valeria S.1,2 valeria.bezerra@embrapa.br, Freitas‐Silva, Otniel3, Damasceno, Leandro Fernandes2, Mamede, Alexandra Mara Goulart Nunes3, Cabral, Lourdes M.C.3
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jun2017, Vol. 41 Issue 3, pn/a-N.PAG. 13p.
Autor:
Coelho, Caroline C. de S., Freitas-Silva, Otniel, Campos, Rodrigo da S., Bezerra, Valeria S., Cabral, Lourdes M. C.
Publikováno v:
Revista Brasileira de Engenharia Agrícola e Ambiental, Volume: 19, Issue: 4, Pages: 369-375, Published: APR 2015
As podridões em frutas e hortaliças, resultantes da atividade de agentes fitopatogênicos e da senescência natural, acarretam perdas qualitativas e quantitativas e, em consequência, perdas econômicas. Este artigo tem, como objetivo, discutir a e
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::224cbebef8c842d34a2c6dcc466c9b51
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1415-43662015000400369&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1415-43662015000400369&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de S. Coelho, Caroline C., Freitas-Silva, Otniel, da S. Campos, Rodrigo, Bezerra, Valeria S., Cabral, Lourdes M. C.
Publikováno v:
Revista Brasileira de Engenharia Agricola e Ambiental - Agriambi; 2015, Vol. 19 Issue 4, p369-375, 7p