Zobrazeno 1 - 10
of 207
pro vyhledávání: '"Bewley Jd"'
Publikováno v:
Journal of Plant Physiology. 154:679-685
Summary The effects of several analogs of ABA were tested on tomato ( Lycopersicon esculentum Mill.) and lettuce ( Lactuca sativa L.) seed germination and on the ability of these seeds to produce endo-β-mannanase (EC 3.2.1.78) during and following g
Publikováno v:
Planta. 203:454-459
Mannose-containing polysaccharides are widely distributed in cell walls of higher plants. During endosperm mobilization in germinated tomato seeds (1--4)-beta-mannan endohydrolases (EC 3.2.1.78) participate in the enzymic depolymerization of these ce
Publikováno v:
Planta. 201:27-35
In Ricinus communis L. (castor bean) endosperms, two classes of Late Embryogenesis Abundant (Lea) transcripts were first detected during mid-development (at 30-35 days after pollination, DAP) and peaked at 50 DAP, just prior to the onset of desiccati
The expression of dehydrin proteins in desiccation-sensitive (recalcitrant) seeds of temperate trees
Publikováno v:
Planta. 193:478-485
Proteins that have homology with dehydrins have been identified immunologically in the desiccationsensitive (recalcitrant) seeds of English oak (Quercus robur L.), European chestnut (Castanea sativa L.), horse chestnut (Aesculus hippocastanum L.), sy
Publikováno v:
Plant Physiology. 100:951-957
During tomato seed development the endogenous abscisic acid (ABA) concentration peaks at about 50 d after pollination (DAP) and then declines at later stages (60-70 DAP) of maturation. The ABA concentration in the sheath tissue immediately surroundin
Publikováno v:
Planta. 200
A current hypothesis is that endo-β-mannanase activity in the endosperm cap of tomato (Lycopersicon esculentum Mill. cv. Moneymaker) seeds is induced by gibberellin (GA) and weakens the endosperm cap thus permitting radicle protrusion. We have teste
Publikováno v:
Planta. 186
Seed water content is high during early development of tomato seeds (10-30 d after pollination (DAP)), declines at 35 DAP, then increases slightly during fruit ripening (following 50 DAP). The seed does not undergo maturation drying. Protein content
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.