Zobrazeno 1 - 10
of 18 071
pro vyhledávání: '"Beverage intake"'
Autor:
DeChristopher, Luanne Robalo1 (AUTHOR) luanne.dechristopher@gmail.com, Tucker, Katherine L.2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Nutrition Journal. 7/29/2024, Vol. 23 Issue 1, p1-19. 19p.
Autor:
Yihong Ding, Hui Chen, Jie Shen, Liyan Huang, Yaying Cao, Yan Zheng, Geng Zong, Changzheng Yuan
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 23, Iss 1, Pp 1-10 (2024)
Abstract Background Higher consumption of sugary beverages (SB) has been associated with type 2 diabetes (T2D), but whether these associations are modified by physical activity remains unclear. This study aimed to examine the associations of SB intak
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/36f2088c75634908ba5dfd4d34a1054a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrition Journal, Vol 23, Iss 1, Pp 1-19 (2024)
Abstract Background The black/white heart disease mortality disparity began increasing in the early 1980’s, coincident with the switch from sucrose to high-fructose-corn-syrup/(HFCS) in the US food supply. There has been more fructose in HFCS than
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/729ee3f92af8441483e8e5b4dafc0792
Publikováno v:
In Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics April 2024 124(4):509-520
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition March 2024 8(3)