Zobrazeno 1 - 10
of 411
pro vyhledávání: '"Beuchat, L."'
Publikováno v:
Epidemiology and Infection, 2006 Aug 01. 134(4), 675-685.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3865952
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Burnett, S L, Beuchat, L R
Publikováno v:
Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology. Aug2001, Vol. 27 Issue 2, p104. 7p.
Autor:
Burnett, S L, Beuchat, L R
Publikováno v:
Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology. Dec2000, Vol. 25 Issue 6, p281. 7p.
Autor:
Beuchat, L.1, Pournaras, C.J.1
Publikováno v:
Ophthalmologica. 1986, Vol. 193 Issue 3, p135-142. 8p.
Publikováno v:
Letters in Applied Microbiology; May2018, Vol. 66 Issue 5, p394-399, 6p, 3 Graphs
Autor:
Beuchat, L., Komitopoulou, E., Betts, R., Beckers, H., Bourdichon, F., Joosten, H., Fanning, S., ter Kuile, B.
Low-moisture foods and food ingredients, i.e., those appearing to be dry or that have been subjected to a drying process, represent important nutritional constituents of human diets. Some of these foods are naturally low in moisture, such as cereals,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=narcis______::997a7d6dd5496526c7589c3d4f492909
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/persistence-and-survival-of-pathogens-in-dry-foods-and-dry-food-processing-environments(66faf8c0-607b-40ab-a12f-d77019c6a016).html
https://dare.uva.nl/personal/pure/en/publications/persistence-and-survival-of-pathogens-in-dry-foods-and-dry-food-processing-environments(66faf8c0-607b-40ab-a12f-d77019c6a016).html
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.