Zobrazeno 1 - 10
of 284
pro vyhledávání: '"Betancur-Ancona D"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Garrido-Balam, M., Chel-Guerrero, L., Rodríguez-Canto, W., Moguel-Ordóñez, Y., Uribe-Calderón, J. A., Betancur-Ancona, D.
Publikováno v:
International Food Research Journal; Apr2024, Vol. 31 Issue 2, p423-432, 10p
Autor:
Chuc-Koyoc, A., Chel-Guerrero, L., Sosa-Crespo, I., Betancur-Ancona, D., Vioque, J., Gallegos-Tintoré, S.
Publikováno v:
International Food Research Journal; Feb2024, Vol. 31 Issue 1, p215-227, 13p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Estrada-León, R.J., Moo-Huchin, V.M., Ríos-Soberanis, C.R., Betancur-Ancona, D., May-Hernández, L.H., Carrillo-Sánchez, F.A., Cervantes-Uc, J.M., Pérez-Pacheco, E.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids June 2016 57:1-9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Moo-Huchin, V.M., Cabrera-Sierra, M.J., Estrada-León, R.J., Ríos-Soberanis, C.R., Betancur-Ancona, D., Chel-Guerrero, L., Ortiz-Fernández, A., Estrada-Mota, I.A., Pérez-Pacheco, E.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids March 2015 45:48-54